Delinear | КАРКА
55
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-55,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

КАРКА

About This Project

Понякога простите неща най-трудно се откриват…
Идеята за този проект възникна преди няколко години като преосмисляне на изоставения от 1991г. първи кабинков лифт за България – Княжево – Копитото, но до този момент не беше развивана цялостно.
Причината за създаването на тази разработка не е по задание на инвеститор, тя е просто потребност на един архитект да се самосезира, виждайки разрухата на една от най-големите ценности в град София – а именно връзката между града – планината – хората и водата. В повечето случай, като архитекти работим за желанията и нуждите на точно определени хора. Този проект е създаден за да бъде символ на града, давайки възможността на всеки да открие себе си чрез любов, размисъл, съзерцание, общуване, вдъхновение и изненада.
Името на проекта КАПКА – носи закодиран смисълът на този символ , а именно чистотата. Откривайки искреността и любовта в себе си, всеки може да допринесе за едно великолепно бъдеще.
Уединението е един от основните моменти в тази концепция – да останеш на саме със себе си или с любим човек над природата и града. Това променя значението на времето.

Date

June , 2018

Category
Специални проекти